top of page
Bekijk onze speciale on-demand videotraining en

Ontdek hoe je het tijdregistratieproces zodanig kunt optimaliseren dat je er meer dan 1000 euro per medewerker per jaar mee kunt besparen.

In deze videotraining:​

 • Zie je de 15 problemen die veroorzaakt worden door je huidige manier van uren registreren (en hoe je die kunt vermijden). 
   

 • Maken we de 3 verborgen kostenposten binnen je tijdregistratieproces zichtbaar voor je (en tonen we hoe je die volledig kunt besparen).
   

 • Leer je waarom het alleen maar digitaliseren van de tijdregistratie geen goede oplossing is (en wat wel).
   

 • ​Ontdek je precies wat er nodig is voor een soepele en moeiteloze tijdregistratie (en hoe je dat naadloos integreert met de bestaande systemen en processen).
   

 • Delen we onze inzichten en ervaring in het creëren van draagvlak voor het stroomlijnen van het tijdregistratieproces binnen je organisatie. 

Vul even je voornaam en e-mailadres in en klik hieronder op de knop "Stuur mij de link naar de training". Je ontvangt dan direct een email met de link naar de korte videotraining zodat je meteen kunt beginnen.

 

JA! Ik wil weten hoe ik kan besparen op de tijdregistratie en toch de bestaande systemen kan behouden. Stuur nu mijn gratis videotraining.

Wel-Salvo.png
Laptop
Logo-Salvo4.jpg

© SALVO 2020    I    Privacybeleid

bottom of page