top of page
Tijdregistratie
API software integratie
API software integratie

Verbind de Salvo cloud met uw urenportaal.

De locaties en werktijdgegevens die door de Salvo app, IoT sensoren en de geofences rond uw projectlocaties worden geregistreerd, worden in realtime doorgegeven aan de beveiligde cloudservers van Salvo. Middels een API-koppeling wordt de cloudomgeving met uw bestaande softwaresystemen geïntegreerd. Alle data is zo in realtime zichtbaar in het bestaande urenportaal waar het met een druk op de knop gevalideerd kan worden.

Bij Salvo begrijpen we dat de door uw organisatie zorgvuldig geïmplementeerde software-systemen niet verstoord mogen worden. 

 

Daarom integreert Salvo moeiteloos met de bestaande systemen, zoals uw urenportaal en uw (ERP)software.

 

De REST API’s van Salvo zijn dusdanig goed gedocumenteerd dat uw ICT-afdeling eenvoudig gebruik kan maken van de koppeling. 

Omdat de oplossingen van Salvo cloud-based zijn, werkt u altijd met de meest actuele versie. Salvo kan dus meegroeien met veranderende behoeftes en maakt uw organisatie zo toekomstbestendig. 

 

Bij het op- of afschalen van uw organisatie door veranderende omstandigheden groeit de automatische urenregistratie van Salvo moeiteloos mee. 

Interessant?

Bel Salvo nu: 

085 800 22 22

bottom of page