top of page
Tijdregistratie
Geavanceerde geofencing
Geavanceerde geofencing

Wie is wanneer op een project aanwezig.

Wanneer een medewerker het terrein op komt (of verlaat), wordt dit geregistreerd. Hierdoor wordt gedurende de dag precies duidelijk welke buitendienstmedewerker of onderaannemer voor hoe lang op welk project heeft gewerkt. 

In de online digitale landkaart maakt u met een paar muisklikken een geofence op de projectlocaties waar de buitendienstmedewerkers gaan werken. Een geofence is een GPS-afgebakend gebied. Die slaat u op als projecten, bijvoorbeeld onder de naam van de opdrachtgever, inclusief het projectnummer. 

 

Zodra een medewerker het terrein van het project op rijdt, komt hij of zij de geofence digitaal binnen. Dat moment wordt vastgelegd als de starttijd. Wanneer de medewerker het terrein verlaat, wordt dat moment ook vastgelegd, maar nu als de eindtijd. De medewerker zelf hoeft hiervoor niets te doen.

 

Zo krijgt u als bedrijf inzicht in de harde data. U weet precies wie op welk moment op welk project aan het werk was. 

De medewerker kan altijd wijzigingen aanbrengen of opmerkingen toevoegen.

Dus zowel de harde, gemeten gegevens als ook de door de medewerker zelf toegevoegde gegevens worden via de cloud, ingeschoten in uw bestaande urenportaal. 

Dit zijn de voordelen:

  • Medewerkers hoeven nergens meer aan te denken.

  • Ze kunnen het invullen niet meer vergeten. 

  • Ze hoeven niet langer proactief maar reactief om gaan met hun uren. 

  • Ze kunnen niet langer opschrijven dat ze om 8 uur begonnen waren, als ze pas om iets voor half 9 het terrein op kwamen rijden. 

  • Er hoeft niets meer fysiek ingeleverd te worden, want alle gegevens zijn in realtime direct digitaal beschikbaar. 

  • Ze kunnen niet meer vergeten om de briefjes in te leveren, want de gegevens zijn al beschikbaar in het urenportaal nog voordat de medewerker terug op het bedrijf is. Als hij nog überhaupt op het bedrijf hoeft te komen.

  • En er hoeft niets meer met de hand overgetypt te worden, dus de persoon die het invoerwerk doet kan ingezet worden op veel zinvollere werkzaamheden.

  • De gegevens zijn op deze manier 100% correct en volledig.

  • En omdat de projectleider nu de harde, werkelijke gegevens heeft EN wat de medewerker er zelf van vond, kunnen ze pas echt goed beoordelen of de gegevens akkoord zijn en verder verwerkt mogen worden. 

Interessant?

Bel Salvo nu:

085 800 22 22

bottom of page