top of page

Waarom Salvo

“ik heb in de afgelopen 20 jaar in de keuken mogen kijken van allerlei soorten bedrijven. Daar zag ik dat veel bedrijven hun urenregistratieproces nogal inefficiënt hadden ingericht.  Buitendienstmedewerkers die nog op papier hun uren invullen en dat dagelijks naar kantoor moeten brengen.
Ik dacht: Dat kan makkelijker. Veel makkelijker.”

Ralf van de Ven  I  Directeur Salvo

Time to innovate

Salvo

Gewerkte uren worden bij verreweg de meeste bedrijven nog handmatig geregistreerd door de iedere individuele buitendienstmedewerker zelf. Of de gewerkte uren worden indirect afgeleid uit een voertuigvolgsysteem. Linksom of rechtsom zijn beide processen erg inefficiënt, maar nemen bedrijven hier al jarenlang genoegen mee, omdat “er niets beters op de markt is”.

 

Salvo heeft een nieuwe, innovatieve en bewezen oplossing waarbij de registratie  van de werkuren direct vanuit de buitendienstmedewerker zelf gebeurt, zonder dat hij daar zelf iets voor hoeft te doen. De Salvo app, in combinatie met de modernste cloud- en geofencingtechnieken, registreert uren volautomatisch en levert 100% betrouwbare gegevens. 

 

Het leven van buitendienstmedewerkers wordt met Salvo een stuk makkelijker, omdat de tijdrovende en foutgevoelige administratieve belasting bij hen weggehaald wordt.

De daadwerkelijk gemaakte werkuren komen correct en volledig in de bestaande urenadministratie terecht. Zo behalen organisaties die met Salvo werken substantiële winsten door zowel grote kosten- als tijdsbesparingen.

Een sterk team

met solide partners

Salvo biedt niet zomaar een standaard product of dienst aan, maar de ideale combinatie van bewezen technieken die samen de oplossing vormen. Op al die subterreinen werkt Salvo met de beste en meest ervaren experts. 

Zo bestaat het team van Salvo uit de beste app-bouwers, Microsoft-, Samsung- en Apple-(cloud)experts en API-developers.

 

Daarnaast werkt Salvo intensief samen met de inhouse teams van Samsung (voor de ontwikkeling van de Salvo app) en Microsoft Azure (voor de ontwikkeling van het beveiligde en schaalbare Salvo cloudplatform). 

 

Om AVG-compliance te waarborgen werken wij samen met het gerenommeerde privacy informatiebeveiligingsbureau’s.  

Werktijden
Urenregistratie
Tijdregistratie
bottom of page