top of page
Tijdregistratie
De Salvo app

Weet wie, wanneer en waar aan het werk is.

Tijdregistratie

De gebruiksvriendelijke én privacyvriendelijke Salvo App registreert doorlopend en volautomatisch de locaties en tijden van de medewerkers in de buitendienst. Zelfs als ze even geen internet bereik hebben. Alle gegevens worden geüpload naar onze beveiligde cloudservers en van daaruit, via een API-koppeling, doorgegeven aan uw urenportaal. 

 

Buitendienstmedewerkers zijn erg blij met de app. 

Alle buitendienstmedewerkers - ook de onderaannemers - worden voorzien van de Salvo app op hun smartphone. Dit kan een smartphone van de zaak zijn of die van henzelf (bring your own device). 

 

Met enkele klikken is de app geïnstalleerd en actief. Direct en volledig automatisch worden de locaties en tijden geregistreerd en via de cloud gepresenteerd in het urenportaal. Dit geeft een compleet en actueel inzicht in de locaties en werktijden van alle medewerkers.


De Salvo-app toont de buitendienstmedewerker een tijdlijn van die dag. Daarop staan de ritten en de start- en eindtijden. Dit is de harde, objectief geregistreerde data. 

De medewerker kan daar desgewenst nog nuanceringen op aanbrengen. Dit is de zachte data.

Zowel de harde, gemeten data als ook de zachte, genuanceerde data, worden in het urenportaal gepresenteerd. Daar kan een projectleider direct bepalen of hij het eens is met de geregistreerde uren.

De medewerker kan ook te allen tijde een privacyswitch omzetten van Werk- naar Privé-modus. Op die manier kan buiten werktijd het registreren van de locatie door de Salvo-app helemaal uitgezet worden. 

 

De medewerker wordt de volgende werkdag op verschillende manieren geholpen om ervoor te zorgen, dat de privacyswitch op het juiste moment weer op Werk-modus gezet wordt en de registratie weer zoals gewenst plaatsvindt.

 

De app denkt dus aan alles en het personeel wordt door de Salvo-app geholpen hun privacy te waarborgen. Ze hoeven zelf nergens aan te denken. 

 

Met de gebruiksvriendelijke en privacyvriendelijke Salvo-app worden menselijke handelingen tot een minimum beperkt. De uren worden nu voor hen geregistreerd in plaats van dat ze dat zelf dagelijks moeten doen. Daarbij blijven ze controle houden over wat er naar de binnendienst gecommuniceerd wordt. Een groot en belangrijk verschil met het huidige proces.

De Salvo app

De slimme, betere manier om uren te registreren.

zonder je bestaande systemen en processen te verstoren.
HOE WERKT HET
Fase 1

Voorbereiding.

Download de Salvo app op de smartphones van de medewerkers.

 

Optioneel integreert u uw bestaande voertuigvolgsysteem in Salvo door het plaatsen van de Plug-and-Play Salvo IoT-sensoren in uw voertuigen.


Vervolgens maakt u in de online Salvo-portal een project aan  met een geofence. Het is ook mogelijk om meerdere geofences te plaatsen, voor een nog nauwkeurigere registratie. 

Fase 2

Tijdens het werk.

Zodra een medewerker een geofence projectterrein betreedt, wordt automatisch de locatie en het tijdstip vastgelegd.

 

Bij het verlaten van de klant wordt alle informatie in de Salvo-app van de medewerker gepresenteerd.

 

Met behulp van de privacy-stand in de Salvo-app is de medewerker ervan verzekerd dat zijn privacy in privétijd volledig gewaarborgd is.

Fase 3

Nadat het werk gedaan is.

De klantbezoeken, werktijden en ritten zijn direct zichtbaar in de tijdlijn van de Salvo-app. De medewerkers geeft aan het einde van de dag zijn akkoord met een druk op de knop. Vervolgens zijn de gegevens direct beschikbaar in uw loon- en projectadministratie.

De voordelen van Salvo

Urenregistratie

Automatische urenregistratie

Handmatige registratie van uren, op papier of digitaal, is verleden tijd. Start met het volautomatisch registreren, verzamelen en koppelen van de gewerkte uren aan de bestaande systemen van de organisatie. Het resultaat? Een aanzienlijk besparing in uw proces en dus een aanzienlijke financiële besparing.

Uren app

Altijd inzicht in werktijden en locaties

Voortaan beschikt u 24/7 over real-time informatie zoals gewerkte uren en GPS-locaties van mensen en materieel. Op die manier kunt u strak (bij)sturen, meten en keuzes maken die altijd gebaseerd zijn op de meest actuele situatie. Dat leidt tot een optimale, efficiënte inzet van personeel en voertuigen.

Tijdregistratie

Betrouwbare GPS-tracking

De oplossingen van Salvo verwerken de GPS-locaties van medewerkers in de buitendienst. Dus niet het traditionele volgen van voertuigen. Deze aanpak maakt een exacte uren- en locatieregistratie mogelijk. Baseer kostenramingen en calculaties niet langer op onnauwkeurige inschattingen. Kies voor de 100% correcte data van Salvo.

Urenportaal

Nauwkeurige geofencing

De urenregistratie door Salvo is gebaseerd op advanced geofencing. Bij aanvang van een project kan eenvoudig om elke gewenste projectlocatie een GPS-kader geplaatst worden. Bepaal zelf de locaties waar de automatische urenregistratie van Salvo ingezet mag worden. Dat scheelt een heleboel ongemak en geregel voor uw mensen in de binnen- en buitendienst.

Werktijden

Cloud-based software

De door Salvo ontwikkelde software draait in de cloud. Hierdoor kan Salvo nu en in de toekomst anticiperen op technologische ontwikkelingen en deze in haar platform verwerken. U werkt dus altijd met de laatste versie. Zo is het urenregistratieproces binnen de organisatie altijd up-to-date en schaalbaar mocht dat gewenst zijn.

Arbeidstijden

API software integratie

De oplossingen van Salvo worden naadloos geïntegreerd met uw urenportaal. Dus geen grote vervangingsinvesteringen en geen onrust binnen de organisatie. Dat is een groot voordeel. Het verwerken van de gegevens blijft zoals het was… maar dan beter.

Buitendienst

Set it & forget it

Kiest u voor Salvo, dan kiest u voor gemak. Dat betekent ook dat u kiest voor een eenmalige implementatie, waarna u kunt rekenen op een compleet zorgeloos proces van urenregistratie. Set it and forget it.

Werktijden

App voor de buitendienst

De Salvo app genereert volautomatisch een tijdlijn en presenteert deze in de app aan de buitendienstmedewerker. Deze kan optioneel met een paar klikken een nuancering aanbrengen en indien gewenst de app op de privacy-stand zetten. Hierdoor wordt de administratieve belasting op de buitendienstmedewerkers tot een minimum beperkt

Werktijden

Privacy AVG compliant

De Salvo-app die medewerkers op hun smartphone gebruiken beschikt over een privacymodus. Medewerkers kunnen die te allen tijde inschakelen. In werk-modus wordt alle data geanonimiseerd en versleuteld verstuurd. Van A tot Z is het hele proces volgens de AVG-richtlijnen ingericht. Zo zorgt Salvo dat zowel uw personeel als bijvoorbeeld de OR gerustgesteld en zelfs enthousiast zijn over het gebruik van Salvo.

Voordelen van Salvo

Interessant?

Bel Salvo nu:
085 800 22 22

bottom of page